>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Травмовану в Сочі спортсменку оперують в Німеччині

Коміссарова на тренуванні зламала хребет

Лікарі Баварської університетської клініки в Мюнхені почали операцію на хребті члену олімпійської збірної команди Росії з фристайлу Марії Коміссаровій, що отримала важку травму на тренуванні в олімпійському Сочі, повідомив батько спортсменки Леонід Коміссаров.

Коміссарова отримала перелом хребта зі зміщенням під час тренування збірної Росії зі скі-кросу. Зі стадіону в екстрим-парку "Роза Хутір", де відбувалося тренування, її терміново доставили в Краснополянську лікарню №8, де успішно провели операцію, що тривала 6,5 годин. У лікарні Марію відвідав Володимир Путін.

Фото: EPA/UPG

Для продовження лікування спортсменку спеціальним авіарейсом перевезли до Німеччини. Саме родичі вирішили продовжити лікування спортсменки в Німеччині.

Коміссаров додав, що зараз спорстменці, яка постраждала під час падіння, надається підтримка на всіх рівнях, зокрема, і від петербурзької, і від федеральної влади.

Раніше Федерація фристайлу Росії повідомляла, що стан Коміссарової залишається стабільно важким.

Зазначимо, 23-річна російська фристайлістка з 2011 року входить до складу збірної Росії. Дебютувавши в сезоні-2011/12 на етапах Кубка світу в скі-кросі, спочатку посідала місця наприкінці ТОП-30. У березні 2012 року вона стала срібним призером на етапі Кубка світу у швейцарському Гріндельвальді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram