>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Путін знову прийшов невчасно - Росія програла лижну естафету

Президент країни - не понеділок, щоб його "взяти і скасувати"

Путін знову прийшов невчасно - Росія програла лижну естафету
Фото: EPA/UPG

Збірна Швеції другий день поспіль не має суперників у лижних естафетах. У суботу Шарлотта Калла буквально затягла свою команду на найвищий щабель п'єдесталу, а сьогодні злагоджено спрацювали шведські чоловіки.

Шведи як захопили лідерство, так лише трішки поділилися ним із фінами, а більше ні з ким.

Російський лижний термінатор Олександр Легков (падає , але ніколи не здається) на 3 етапі зміг лише скоротити відставання з 44-х до 14 секунд, але вже на початку 4 етапу все повернулося на свої місця.

Так, Вилегжанін таки видряпав "срібло" у французів (!) (перша в історії медаль у чоловічих естафетах для "триколірних"), але Володимир Путін, гадаємо, не для того відвідав змагання, щоб побачити, як швед Маркус Хельнер чи не з кілометр їде з прапорцем своєї країни, а на фініші на ходу скидає лижі, щоб зануритися в обійми партнерів по команді.

Нагадаємо, що вчора візит Путіна не допоміг російським хокеїстам обіграти збірну США. А шведські лижники, які зберігали "золоте" мовчання з Калгарі-88, уже на другій поспіль Олімпіаді не знають собі рівних у чоловічій естафеті.

Додамо, що норвезькі чоловіки, як і жінки, гонку провалили - тільки четверті, а значну частину гонки взагалі були поза ТОП-5.

Олімпіада-2014. Лижні гонки.

Чоловіки. Естафета 4х10 км.

1. Швеція - 1:28:42.0

2. Росія +27.3

3. Франція +31.9

4. Норвегія +1:09.7

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram