>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сноубордистки з США завоювали дві медалі в хафпайпі

Батькові чемпіонки Сочі свого часу довелося продати корів, щоб Кейтлін могла їздити на змагання

Олімпійська скарбничка збірної США поповнилася в середу ще двома медалями. У найбільш видовищній дисципліні сноуборду - хафпайпі - Кейтлін Фаррінгтон виграла "золото". Судді оцінили її виступ у 91.75 балу. Келлі Кларк завоювала "бронзу". Компанію американкам на п'єдесталі склала Тора Брайт з Австралії. Четверте місце, до речі, також дісталося представниці США - Ханні Тітер.

Кейтлін Фаррінгтон після завоювання золотої медалі в хафпайпі повідомила, що спочатку розраховувала тільки на вихід у фінал:

"Спочатку я розраховувала тільки на потрапляння у фінал, але після фінішу в першій спробі я подумала, чому б не опинитися на подіумі? У кожній спробі я хотіла поліпшити свій прокат. Я зрозуміла, що потрібно для медалі. Чому я танцювала між спробами? Я намагалася зберігати гарний настрій і виходити на старт в доброму настрої. Я намагалася поводитися так, ніби це звичайне катання, а не змагання.

Коли я починала виступати, мій батько продав своїх корів, щоб я змогла брати участь у турнірах. Мені здається батьки досі не шкодують про це, адже вони підтримували мене кожен день мого життя".

Фото: EPA/UPG

Олімпійські ігри. Сочі

Фристайл. Хаф-пайп. Жінки

1.Фаррінгтон (США) – 91.75

2.Брайт (Австралія) – 91.50

3.Кларк (США) – 90.75

Фото: EPA/UPG

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram