>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шевчук: у повторній грі проти Франції ми були не готові гризти землю

За матчі з "триколірними" захисникові соромно

Шевчук: у повторній грі проти Франції ми були не готові гризти землю
Фото: sport-express.ua

Гравець донецького "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук упевнений, що збірна Франції у грі-відповіді проти України зіграла свій найкращий матч за останні роки:

"Після перемоги над Францією нас охопила ейфорія. Адже це реально так і було: і ейфорія після шведів, і весь цей галас у пресі, а потім команда ніби здулася. Зарано повірили в успіх, вирішили, що нам усе легко дасться, заздалегідь почали святкувати. Не були готові гризти землю за результат. Ні агресії, ні злості. Усі якісь спустошені. А суперник, навпаки, розлютився - і на нас, і на себе.

За обидва стикові поєдинки зі збірною Франції мені соромно. Зокрема й за перший, незважаючи на нашу перемогу. Зіграв у них дуже погано, дуже не задоволений собою.

Команда в нас хороша була. Ми гідні були пройти на чемпіонат світу. Просто збірна Франції зіграла найкращий матч за останні роки. Я дивився багато їхніх ігор, але ні в одній вони так здорово не виглядали".

Нагадаємо, в першому матчі Україна перемогла Францію - 2:0. Але в Парижі "триколірні" взяли реванш (3:0) і завоювали путівку на мундіаль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram