>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Урал" орендував півзахисника у "Шахтаря"

Давид досі мріє про Донецьк

"Урал" орендував півзахисника у "Шахтаря"
Фото: isport.ua

Давид Таргамадзе, трансферними правами на якого володіє донецький "Шахтар", продовжить кар'єру в Росії. Аутсайдер Прем'єр-ліги єкатеринбурзький "Урал" (12 очок, 15 місце) орендував футболіста до кінця сезону.

"Дійсно, зараз мій агент Андрій Білейчук завершує останні формальності, пов'язані з переходом в "Урал", і вже в п'ятницю починаю разом з моєю новою командою збори на Кіпрі.

У Росії дуже цікавий і сильний чемпіонат, до того ж, ключовим фактором на користь "Уралу" стала особистість головного тренера: знаю, що Олександр Тарханов сповідує комбінаційний, технічний, креативний і швидкий футбол, який мені саме до душі.

Сподіваюся проявити в Росії свої найкращі якості, бути корисним тренеру та команді, допомогти зберегти клубу прописку в Прем'єр-Лізі, а влітку, якщо буде зацікавленість головного тренера і президента "Шахтаря", з новим досвідом повернутися в Донецьк", - розповів Таргамадзе.

Нагадаємо, Давид після того, як відмінно проявив себе у першій лізі ("Олександрія"), взимку 2012 року підписав контракт з "Шахтером". Проте за "гірників" Таргамадзе так і не зіграв, його практично відразу віддали в оренду в "Іллічівець". Після того як приазовців очолив Микола Павлов, Давид міцно сів на лаву запасних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram