>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу не відпустив Худжамова в "Металіст": посилювати конкурентів не будемо

До літа Рустам гратиме в Маріуполі

Луческу не відпустив Худжамова в "Металіст": посилювати конкурентів не будемо
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів, чому Худжамов не став гравцем "Металіста":

"Ми повністю заслужили перемогу у грі проти "Металіста". Перший тайм був хорошим, особливо його початок. На жаль, розслабилися в останній фазі атаки, тому не вийшло використати ті моменти, які ми створювали. Те саме можна сказати про початок другого тайму. Після того, як рахунок став 2:0, провели заміни, тому команда себе не показала так, як на початку першої та другої половин зустрічі. Думаю, результат відповідає грі.

Ракицький у центрі поля? Ігри на зборах дають можливість змоделювати ті чи інші моменти і використовувати футболістів не на своїх позиціях. У центральній зоні у нас залишився тільки один український гравець - Степаненко. Тому шукаємо певні варіанти, щоб завжди цю позицію дублювати. У нас дублюють і центральних захисників, і лівий фланг оборони, тому хотіли подивитися, що ми можемо на цій позиції змоделювати. Ракицький діяв досить добре.

Худжамов? Це наш футболіст - він належить "Шахтарю"! Хотів поміняти його з Каніболоцьким, щоб Антон мав ігрову практику там, а Худжамов - у нас. Але, на жаль, цього не вийшло. Думаю, це було б коректно. Влітку як вільний агент він може йти, куди захоче. Плюс ми ж з "Металістом" боремося за титул чемпіона України. Чому свого гравця ми повинні давати нашому конкуренту?".

Нагадаємо, Худжамов перейшов в "Іллічівець" з "Шахтаря" у січні 2012 року. Рустам відразу ж став основним голкіпером команди і навіть повернувся до збірної України.

Цієї зими Худжамовим цікавився харківський "Металіст". Рустам навіть пройшов з харків'янами перший збір, але в підсумку голкіпер повернувся в "Іллічівець". Раніше повідомляли, що Рустам підписав повноцінний контракт з маріупольською командою. Наставник "Іллічівця" Микола Павлов неодноразово заявляв, що не проти переходу Худжамова в "Металіст".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram