>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Допінг у Старих? Це підступи конкурентів, - російський функціонер

Ірина "вистрілила" завчасно?

Допінг у Старих? Це підступи конкурентів, - російський функціонер
Фото: omskinform.ru

Голова Тюменської обласної федерації лижних гонок і біатлону Анатолій Тоболів впевнений, що допінговий скандал у збірній Росії прямо зв'язаний з конкурентами:

"Я не здивований тим, що відбувається, тому що Ірина Старих добре проявила себе в цьому сезоні і зараз є лідером збірної країни. Перед біатлоністкою з'явилися непогані перспективи як в особистих гонках, так і, в першу чергу, в естафетній дистанції. Чому б таку конкурентку і не прибрати. Можливо, Ірині не варто було так швидко бігати, щоб зайвий раз не привертати до себе увагу, і вистрілити вже в Сочі.

Досить згадати практику минулих Олімпіад. Адже схожа ситуація склалася і з Ольгою Пильовою, яка виграла срібну медаль в індивідуалці в Турині. Тоді спортсменку вивезли під конвоєм з Турину до Швейцарії, інакше б її просто посадили до в'язниці".

Нагадаємо, у середу стало відомо, що три біатлоністи зі збірних Росії та Литви попалися на допінгу. У російських ЗМІ з'явилася інформація, що допінг знайшли в пробах Ірини Старих і Катерини Юр'євої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram