>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шева повболівав за СКА в матчі проти "Динамо" (М)

У дитинстві Андрій захоплювався одночасно і футболом, і хокеєм

Андрій Шевченко в середу побував в Санкт-Петербурзі. Українець відвідав «Льодовий палац», де спостерігав за матчем КХЛ СКА - «Динамо» (Москва). Незважаючи на динамівське минуле, вболівав Андрій за пітерську команду.

Фото: ska.ru

«Я приїхав зустрітися з друзями, і, знаючи, що проходитиме такий цікавий матч, із задоволенням прийшов на стадіон. СКА і «Динамо» - дві провідні команди в лізі. Від гри отримую величезне задоволення. Я в захваті від атмосфери на стадіоні, дійсно приємно сидіти на такій гарній арені з такою підтримкою. Дуже цікаво дивитися повтори, особливо здорово бачити вставки з наших старих улюблених фільмів. Дуже приємно дивитися, як вболівають глядачі. Атмосфера дуже добра.

Звісно, мої симпатії на боці СКА, тому що у мене тут дуже багато друзів. Я знайомий з Іллею Ковальчуком, тому із задоволенням приїжджаю подивитися на його гру. Сьогодні саме один з таких днів - я приїхав і отримую величезне задоволення. Грають хлопці дуже добре, високі швидкості. Я в дитинстві займався одночасно і футболом, і хокеєм, тому на рівні любителя розумію цю гру, вболіваю, дуже люблю дивитися», - цитує Шеву офіційний сайт СКА.

Зазначимо, що в матчі лідерів КХЛ СКА здобув переконливу перемогу - 6:3.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram