>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер: "Віталій Кличко ще проведе один-два бої"

Наступним суперником Віталія, напевно, стане Хей.

Промоутер: "Віталій Кличко ще проведе один-два бої"
Фото: boxingnews24.com

Віталій Кличко проведе ще принаймні один бій, який необхідний йому для успіху на політичній арені, заявив відомий у минулому боксер-професіонал, а нині промоутер і коментатор Андрій Шкаліков.

"Я думаю, що він повернеться в ринг і проведе один-два бої. Вибори стали визначальним моментом, виступати йому далі чи ні. Вони стали своєрідним трампліном для продовження своєї спортивної кар'єри. Тепер просто піти він не може, необхідно поставити жирний знак оклику або крапку. Якби виборів не було, він би, напевно, завершив кар'єру рік-два тому. Але спорт вже давно перейшов у політику. Тим паче, в 41-річному віці Кличко перебуває в ідеальній формі. Крім його брата, на планеті Земля немає боксера, сильнішого від Віталія.

Серед потенційних суперників Віталія я бачу тільки його. Решту він уже переміг, і вони йому не цікаві. Ні йому, ні глядачам. Тим паче, з Хеєм вже мало не контракт підписано, тривають останні обговорення.

Зараз брати Клички підписали контракт із телеканалом RTL. Кожен поєдинок за їхньою участю оплачують трьома мільйонами євро. Кому буде нецікаво заробити грошей і спокійно вийти на пенсію? Зайві три мільйони євро нікому не завадять".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram