>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Молодіжна збірна України гратиме в Донецьку, а готуватиметься до Польщі

У грудні в Донецьку відбудеться чемпіонат світу.

Молодіжна збірна України гратиме в Донецьку, а готуватиметься до Польщі
Фото: hockey.dp.ua

Старший тренер команди Олександр Годинюк викликав на цей збір 26 хокеїстів: 3 воротарів, 8 захисників та 15 нападників. А саме, воротарі: Павло Ячник, Едуард Захарченко, Михайло Шевчук.

Захисники: Всеволод Толстушко, Антон Дикий, Валентин Сирченко, Артем Євсейчик, Данило Скрипець, Дмитро Ігнатенко, Андрій Ляшок, Володимир Варивода.

Нападнкии: Олексій Янишевський, Віктор Захаров, Максим Мартишко, Юрій Петранговський, Владислав Куцевич, Іван Підгурський, Іван Савченко, Руслан Ромащенко, Дмитро Чернишенко, Ігор Микулко, Сергій Кузьмик, Владислав Курський, Севастьян Карпенко, Артур Лисак, Кирило Бондаренко.

Під час підготовки до молодіжного чемпіонату світу, який відбудеться в грудні в Донецьку, молодіжна збірна команда України проведе з 4 по 11 листопада навчально-тренувальний збір в польському місті Санок. 9 та 10 листопада українська команда зіграє два контрольні поєдинки проти польських однолітків.

"Навчально-тренувальний збір пройде в польському місті Санок, тому що вдалося домовитися з місцевою федерацією про проведення двох товариських ігор з польською молодіжною командою. Нам не потрібно буде перед поєдинками долати велику відстань, і це дасть нам можливість краще підготуватися до них. Під час збору і контрольних поєдинків ставимо завдання награти склад і поставити збірній командну гру. Будемо вимагати від хокеїстів виконання завдання на матч. Ці дві контрольні зустрічі стануть останніми перед чемпіонатом світу, і ми хочемо дати більше ігрового часу на майданчику тим гравцям, хто мав його в цьому сезоні мало або не грав взагалі", - заявив старший тренер молодіжної збірної України Олександр Годинюк.

Молодіжний чемпіонат світу в Першому Дивізіоні (група В) відбудеться в Донецьку з 10 по 16 грудня. Суперниками нашої команди будуть збірні Великобританії, Казахстану, Італії, Польщі та Хорватії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram