>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хемілтон фанатіє за Алонсо

Пілот "Макларен" відзначив роботу Ньюї.

Хемілтон фанатіє за Алонсо
Льюис Хэмилтон
Фото: EPA/UPG

Пілот "Макларена" Льюїс Хемілтон розповів, що не здивований перемогами пілота "Ред Булл" Себастьяна Феттеля в останніх перегонах сезону, тому що його болід проектував Едріан Ньюї. При цьому Хемілтон відзначив, що хоче, щоб чемпіонський титул цього року виграв пілот "Феррарі" Фернандо Алонсо.

"Домінування Себастьяна в останніх перегонах не стало для мене сюрпризом, тому що "Ред Булл" домінував останні кілька років. Схоже, у команди є великий потенціал для поліпшення боліда. Едріан просто геній. Я навіть не можу уявити, що він робить для "Ред Булл". Він унікальна людина.

Я бачив швидкість "Ред Булл" в Індії - я ніяк не міг конкурувати з ними. Навіть якщо б виклався на 200% при пілотуванні боліда і потрапив в аварію, не зміг би з ними зрівнятися.

Я виграв чемпіонат з болідом, до конструкції якого доклав руку Едріан. Він заклав базу цієї машини, і вона почала розвиватися. Коли регламент змінився, ми сильно відкотилися назад, і нам знадобилося багато часу, щоб наздогнати конкурентів. Едріан просто феномен. Він відмінно попрацював.

Я незадоволений результатами, тому що втратив шанси на титул. Це дуже сумно, але тут нічого не вдієш.

Я вболівальник Фернандо Алонсо. Я був його вболівальником ще до приходу в "Формулу-1". Думаю, цього року він дуже добре виступав - краще, ніж хто-небудь ще. В Індії він феноменально пілотував. Я сприймаю його як справжнього триразового або чотириразового чемпіона".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram