>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коноплянка повинен відновитися до матчу з "Іллічівцем"

Провідний півзахисник "Дніпра" отримав травму в матчі за збірну України.

Коноплянка повинен відновитися до матчу з "Іллічівцем"
Фото: footballday.com.ua

Виконавчий директор "Дніпра" Андрій Русол розповів про стан здоров'я Євгена Коноплянки.

- 9-го жовтня Женя отримав травму, коли був у національній збірній України. Пропустив гру з Молдовою, він зіграв проти Чорногорії. Наступного дня після повернення в Дніпропетровськ його обстежили.

Діагноз поставили такий: розрив передньої таранної малогомілкової зв'язки і запалення гомілковостопного суглоба. Його зі стовідсотковою точністю підтвердили і німецькі фахівці, яким були відправлені знімки. На відновлення з такими пошкодженнями необхідно 21 день.

У цій ситуації керівництвом клубу було ухвалено рішення не ризикувати здоров'ям Жені, і дати йому можливість повністю відновитися. Філософія "Дніпра" полягає в тому, що перемоги ціною здоров'я футболіста неприйнятні. У підсумку, поряд з двома важливими перемогами, ми зуміли зберегти здоров'я одного з кращих наших гравців.

Про сформовану ситуацію, зрозуміло, було сповіщено тренерський штаб, і орієнтовні терміни повернення Жені до ладу були визначені в районі кубкового матчу з "Іллічівцем". Зараз відновлення йде за планом: Коноплянка проходить всі необхідні процедури. Сподіваємося, що вже незабаром побачимо Женю на полі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram