>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ван дер Сар шкодує, що заховав рукавички в комірчину

Ван дер Сар шкодує, що заховав рукавички в комірчину
Фото: peskomment.ru

Колишній страж воріт "Манчестера Юнайтед" Едвін ван дер Сар сказав, що, можливо, він поквапився з рішенням повісити рукавички на цвях.

"Футбол завжди був для мене дуже важливим. Мені хотілося грати так довго, як це можливо, і коли я дивлюся на таких людей, як Пол Скоулз, то думаю, що, можливо, я і поквапився.

Життя - чудова штука, і я радив би всім цінувати кожен її момент. Тепер я живу краще, але зовсім по-іншому. Я більше часу проводжу з родиною, не літаю по світу так часто, як робив це раніше. Але мені ніщо не замінить того відчуття, коли ти, наприклад, робиш відмінний сейв і слухаєш, як трибуни співають на твою честь, або коли команда забиває гол - і ви виграєте важливий матч.

Коли я грав за "Юнайтед", ми не так уже й часто обігрували "Челсі", і цими вихідними легко точно не буде. Вони змінили свою формацію - тепер вони грають активніше і роблять більший акцент на атаці. Зараз вони мають безліч опцій в середній лінії - там, де "Юнайтед", здається, має певні проблеми.

Цього сезону "Юнайтед" ще не мав по-справжньому серйозних тестів - хіба що "Тоттенгем", і вони, на жаль, програли. Тож цей матч буде гарною перевіркою на міцність".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram