>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ стала багатшою на 177 тисяч гривень

Федерація збирає штрафи.

ФФУ стала багатшою на 177 тисяч гривень
Фото: www.ffu.org.ua

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України за порушення під час 10-го і 11-го турів чемпіонату України оштрафував клуби Прем'єр-ліги на 177 500 гривень.

Більше за всіх доведеться заплатити "Дніпру" - 70 тисяч гривень: на 50 тис. грн клуб оштрафовано за поведінку вболівальників, які використовували піротехнічні засоби, скандували нецензурні вирази й кидали сторонні предмети в ігрову зону стадіону. Крім того, ще 20 тис. грн клуб заплатить за трансляцію на інформаційному табло стадіону повторів суперечливих ситуацій у матчі 11-го туру з "Динамо".

Під час цього ж матчу не належно поводилися і динамівські фанати, за що киян оштрафовано на 12 500 гривень. Стільки ж заплатить "Шахтар" і запорізький "Металург". Причина - поведінка вболівальників на матчі з "Карпатами" та "Волинню" відповідно.

"Металіст" заплатить 7500 грн за нецензурні висловлювання на адресу арбітра з боку головного тренера Мирона Маркевича в 11-му турі чемпіонату України проти "Шахтаря".

Іще 50 тис. грн харків'яни заплатять за скандування нецензурних висловів і використання піротехнічних засобів уболівальниками команди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram