>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чи вміє Рамос рахувати до чотирьох?

Над іспанським коучем у Дніпропетровську збираються хмари. У всьому винувата проста арифметика.

Чи вміє Рамос рахувати до чотирьох?
Фото: youtube.com

У матчі "Зоря" - "Дніпро" зафіксували безпрецедентний в історії українського футболу випадок: у складі гостей з 38-ї по 45-ту хвилину на полі перебувала понадлімітна кількість легіонерів - вісім. Помилка дніпропетровців, які поступилися в цьому поєдинку 2:3, обернеться для них технічним 0:3.

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко прокоментував цей казус:

- За перебігом матчу я спостерігав з трибуни. Через дві хвилини після тієї заміни мені сказали про цей прикрий факт. Скажіть мені: потрібно вміти рахувати до чотирьох, чи для цього необхідно саджати на тренерську лаву ще одну додаткову людину? Ні, робити це навіть не збираємося. Це ж елементарні речі. Сам Рамос на післяматчевій прес-конференції сказав, що бере всю відповідальність за те, що трапилося, на себе.

Коли в перерві матчу футболісти дізналися про те, що, незважаючи на результат, команді зарахують технічну поразку, це не могло не позначитися на їхньому психологічному стані. Хоча "Зоря" в цьому матчі сподобалася. Надто у другому таймі.

Боатенг і Інкум? Жодних змін не відбулося. Інкум тренується з командою, зважаючи на свій рівень, не потрапляючи навіть на лаву запасних. А щодо Боатенга, то його, як відомо, перевели в молодіжний склад, де й перебуває донині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram