>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Таврія" за вільного агента заплатить 460 тисяч доларів

Гаджієв дорого обійшовся кримському клубу.

"Таврія" за вільного агента заплатить 460 тисяч доларів
Фото: fc-anji.ru

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України (КДК ФФУ) зобов'язав СК "Таврія" виплатити агентові Махача Гаджієва Вадимові Шаблію агентську винагороду (за наявними даними, в розмірі 460 тис. доларів!). Нагадаємо, що, за офіційною інформацією, 25-річний півзахисник переходив у "Таврію"... на правах вільного агента.

Як повідомляють у клубі, 14 вересня 2012 р. агент футболіста Вадим Шаблій і СК "Таврія" підписали контракт про представництво, згідно з яким агент зобов'язується забезпечити укладання трудової угоди між футболістом Махачем Гаджієвим і "Таврією". А клуб зобов'язався виплатити агентові винагороду протягом 15 днів з моменту укладення трудової угоди з футболістом.

Того самого дня "Таврія" за участю агента футболіста підписала контракт із Гаджієвим і, відповідно, взяла на себе зобов'язання до 29 вересня 2012 р. заплатити на користь агента футболіста винагороду.

10 жовтня СК "Таврія", посилаючись на фінансові труднощі й визнаючи невиконання клубом умов контракту про представництво, зобов'язався протягом місяця оплатити агентові футболіста передбачену контрактом винагороду.

КДК ФФУ, згідно з рішенням від 11 жовтня, зобов'язав СК "Таврія" виплатити Вадимові Шаблію винагороду протягом 10 днів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram