>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кандидат на місце Блохіна: облиште цю тему і не чіпайте

Олександр Заваров хоче очолити збірну, але в міру

Кандидат на місце Блохіна: облиште цю тему і не чіпайте
Фото: segodnya.ua

Екс-гравець "Динамо" й екс-тренер "Арсеналу" не так давно увійшов в оновлений тренерський штаб збірної України. Одразу поповзли чутки, що це і є наступник Блохіна в головній команді країни. Заваров на уточнювальне запитання "чи не проти?" відповів, що не проти. Нагадаємо, що 51-річний Заваров як тренер став відомим за роботою з київським "Арсеналом", звідки в підсумку був звільнений після звинувачень у пияцтві.

А проблема в тому, що фахівець, по суті, не має досвіду міжнародних матчів. Сам Заваров у розмові з LB.ua не побачив у цьому проблеми.

"А хто починав із досвідом? Ну, хто починав із досвідом, ви мені скажіть? І знаєте що - облиште цю тему і не чіпайте. Чому? Тому що найважливіше зараз - це переживати за збірну, а не розхитувати її в різні... Я ж іще раз вам кажу: я працюю до 16 числа, потім Федерація футболу, президент, усі оберуть тренера. Але я не наполягаю..." - сказав Олександр Анатолійович.

Нагадаємо, сьогодні збірна України проведе останній цього року матч відбірного турніру ЧС-2014 - проти Чорногорії. Початок зустрічі о 21:00. Стежте за перебігом гри в он-лайн-трансляції на LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram