>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усика визнали найкращим боксером 2012 року

Український боксер вразив Міжнародну асоціацію.

Усика визнали найкращим боксером 2012 року
Фото: EPA/UPG

Олімпійський чемпіон, українець Олександр Усик став володарем титулу "Найкращий боксер елітного чоловічого дивізіону 2012" (незалежно від вагових категорій) і увійшовши до числа переможців 10 номінацій найпрестижнішої церемонії нагородження кращих боксерів, яку щорічно проводить Міжнародна асоціація любительського боксу (AIBA). Про це повідомляє сайт aiba.org.

"Харизматичний і неймовірно талановитий боксер із Сімферополя вразив увесь спортивний світ своїми яскравими і незаперечними перемогами на Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні (Великобританія). А переможний гопак, який Олександр Усик продемонстрував після перемоги у фіналі Олімпіади над італійцем Клементе Руссо, не залишив байдужим нікого", - йдеться в повідомленні.

У номінації "Найкращий боксер Всесвітньої серії боксу 2012" переможцем визнано українця Сергія Дерев'янченка. За підсумками двох попередніх сезонів Всесвітньої серії боксу Сергій - лідер особистого заліку WSB.

Нагородження переможців церемонії відбудеться 7 грудня в Єревані (Вірменія), у день фінальних поєдинків молодіжного чемпіонату світу з боксу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram