>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Донер відмовився від пояса IBF

Філіппінський боксер заощадив 40 тис. доларів.

Донер відмовився від пояса IBF
Фото: ambox.su

Філіппінський боксер Ноніто Донер відмовився від одного зі своїх титулів - чемпіонського пояса за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) за кілька годин до бою з японцем Тошіакі Нішиока.

Донер, що володіє також чемпіонським поясом за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO), вирішив відмовитися від титулу IBF у другій найлегшій вазі за порадою свого менеджера Кемера Данкіна. Це рішення дозволить Донеру заощадити близько 40 тисяч доларів і відмовитися від обов'язкового захисту титулу до кінця року. Філіппінець відмовився від пояса IBF за кілька годин до бою в Лос-Анджелесі з "почесним" чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) японцем Тошіакі Нішиока. Таким чином на кону поєдинку стоятиме титул Донера за версією WBO. Японець спочатку не був зацікавлений у поясі IBF, оскільки цю організацію не визнають у його країні.

Донер здобув 29 (18 нокаутом) перемог і зазнав однієї поразки за свою кар'єру на професійному ринзі. Філіппінця також вважають одним із найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій за версіями різних видань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram