>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохіна у вівторок випишуть з лікарні

Нічия в Кишиневі засмутила Блохіна.

Блохіна у вівторок випишуть з лікарні
Фото: infox.ru

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів в ефірі програми "ПроФутбол" про самопочуття Олега Блохіна та його реакцію на гру збірної України в Молдові.

- Можу сказати, що Олег Володимирович не так засмутився через поразку "Динамо" від "Дніпра", як через нічию збірної в Кишиневі. Тому що ця команда - його дітище, і грала вона в Лондоні чудово, а в Молдові взяла тільки очко.

Тепер виходить, що якби в Лондоні програли, а тут виграли, то мали б більше балів, ніж маємо зараз. Природно, він засмутився, але лікарі зробили все можливе, щоб він не переживав довго та сильно. Звичайно, було б краще, щоб про це дбали гравці, тоді він точно швидше повернувся б у лаву.

Ми не обговорювали з Блохіним деталей, але, напевно, він має власну думку. І він мав змогу висловити цю думку Балеві, Заварову і Кузнєцову. Знаю, що тренери збірної продовжують з ним радитися, як порадувати вболівальників у грі з Чорногорією.

А загалом Олег Володимирович одужує, і, за словами лікарів, у вівторок його повинні виписати. Не думаю, що він буде на лаві збірної в матчі з чорногорцями, але якщо почуватиметься нормально, то цілком можливо, що в зустрічі з "Металістом" уже буде керувати грою "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram