>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер збірної України: це просто була нещаслива п'ятниця

Андрій Баль не має претензій до гравців збірної після нічиєї з Молдовою у відборі на ЧС-2014.

Тренер збірної України: це просто була нещаслива п'ятниця
Фото: dynamo.kiev.ua

Нагадаємо, в п'ятницю, 12-го, наша збірна на виїзді, маючи абсолютну перевагу, не змогла обіграти молдован - нічия 0:0. Після такого фіаско в.о. головного тренера збірної Андрій Баль поводився як козак.

- Нічого вигадувати не буду, ви всі прекрасно бачили гру. Претензій до наших футболістів не маю: вони зробили все, що могли. Напевно, сьогодні просто на не наш день, або просто п'ятниця не щаслива. М'яч ніяк не хотів влітати у ворота. Моментів ми створили достатньо, а останню крапку поставити було нікому. За самовіддачею, настроєм, за боротьбою, за всіма канонами гри, ви бачили, збірна України мала перевагу, але футбол - це не боротьба, це не бокс, тут результат треба показувати забитими голами.

Девіч хворів 8 днів і до повноцінних тренувань узявся буквально за два дні до сьогоднішнього матчу. А Мілевський із Селезньовим узагалі прибули в наш табір буквально напередодні гри. Тому в стартовому складі вийшли ті хлопці, з якими ми працювали з першого дня цього збору і які показували гідну гру у своїх клубах.

Було мало ударів здалеку. А завдавання таких ударів - складова установки на матч. Хлопці ж хотіли неодмінно розіграти м'яч до останнього.

Зв'язку з Блохіним протягом матчу не підтримували. У нас у команді закон: після установки всі мобільні телефони вимикаються. Цей закон чинний для всіх! Окрім того, знаючи, що Блохін і так дивиться цей матч, було б абсурдно в ситуації, що склалася з його здоров'ям, навантажувати Олега Володимировича якимись питаннями.

Я не згоден з думкою про те, що сьогодні ми показали невдалу гру - вона власне з усіх боків була позитивною. Так, ми не здобули перемогу, але, по-перше, нічия - це теж набір очок, а по-друге, про якусь завищену самооцінку тут не йдеться - хлопці дуже добре налаштувалися на матч, просто бувають такі дні, що м'яч не йде у ворота.

Попрошу хлопців, щоб вони швидше забули сьогоднішню осічку, оскільки попереду на нас чекає ще одна вкрай важлива гра. Збірна Чорногорії - дуже гарна команда, в її складі виступають гравці провідних клубів Європи. Спершу проведемо аналіз гри з Молдовою, потім переглянемо матчі збірної Чорногорії - і будемо готуватися до поєдинку. До слова, хочу сказати, що ігри через три дні на четвертий - це цілком прийнятний графік.

Чекаємо на наших уболівальників у вівторок на "Олімпійському".

***

Додамо, що збірна України у відборі на ЧС-2014 має два очки після двох матчів. Чорногорці - чотири після такої самої кількості ігор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram