>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Селюк: "Влітку у Мхітаряна будуть офіційні пропозиції з Англії"

Чудова гра Генріха привернула увагу зарубіжних скаутів.

Селюк: "Влітку у Мхітаряна будуть офіційні пропозиції з Англії"
Фото: faeri.ru

Днями з'явилося інтерв'ю футбольного функціонера Дмитра Селюка, який сказав, що гравцем донецького "Шахтаря" і збірної Вірменії Генріхом Мхітаряном не цікавляться клуби з топових чемпіонатів.

- Я хочу відразу сказати, що український портал сам вигадав половину цього інтерв'ю, - заявив Селюк в інтерв'ю NEWS.am - У моїй лексиці немає таких фраз, як "цей вірменин грає там".

Я сказав, навпаки, що у Генріха зараз дуже гарний сезон, він забив 14 м'ячів. Він повинен проявити себе в Лізі чемпіонів, для того, щоб топові клуби зацікавилися ним і зробили офіційну пропозицію, оскільки "Шахтареві" не цікаві пропозиції не з топових чемпіонатів. А вони все перефразували.

У Генріха є і будуть пропозиції, тому що вектор його гри направлено до Англії. Влітку у нас будуть офіційні пропозиції з топових англійських клубів.

Я не агент ФІФА. Я - футбольний функціонер. Я представляю інтереси Генріха. Організував його трансфер в "Шахтар", також трансфер Озбіліса в "Кубань". З точки зору юридичного супроводу його інтереси уявляю я. Яя Туре теж мій футболіст, але я не є його агентом.

Я думаю, що Генріхом цікавитимуться багато клубів. Він не повинен задирати носа, повинен багато працювати і показати, на що він здатний в Лізі чемпіонів. Він забив уже 2 м'ячі, і, сподіваюся, заб'є ще. Генріх повинен переходити тільки в кращі чемпіонати, тому що він вже грає в гарній команді. Він зараз набирає досвіду і готується до того, щоб перейти в кращий клуб. Повторюся, найімовірніше це буде Англія".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram