>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Зеніт" мав намір придбати Мхітаряна"

У Донецьку розраховують на легіонера з Вірменії.

Луческу: "Зеніт" мав намір придбати Мхітаряна"
Фото: www.sport-express.ua

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу в розмові з журналістом La Gazzeta dello Sport охарактеризував лідера "гірників" і вірменської збірної Генріха Мхітаряна, який завтра виведе свою національну команду на матч з Італією:

- Вірменів можна зустріти в будь-якому куточку земної кулі. Так само і Мхітарян - на полі він всюдисущий. Слідкуйте за ним уважно. Мхітаряна можна назвати плеймейкером-бомбардиром, хоча завершальний удар - не його спеціалізація. Гравець незвичайний, особливий, який швидко прискорюється... У Мхітаряна такий самий стиль, як у Кака. Хоча на відміну від бразильця, Генріх відпрацьовує в обороні.

Ми відкинули пропозицію "Зеніту" щодо Мхітаряна. "Шахтар" має потребу в Генріхові, хоча, кінець кінцем, у кожного футболіста є своя ціна. Мхітарян молодий, і його очікує чудова кар'єра.

Він ще й дуже розумний хлопець, знає декілька мов, серед яких і португальську. Його мама є водночас його агентом, і Генріх, як і раніше, дуже залежить від неї. Можливо, тому що його батько, теж талановитий футболіст, помер молодим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram