>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: "До домашньої зустрічі з "Порту", сподіваюся, Блохін буде на ногах"

Президент київського клубу вірить, що з Блохіним "Динамо" повернеться на Олімп.

Суркіс: "До домашньої зустрічі з "Порту", сподіваюся, Блохін буде на ногах"
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

Ігор Суркіс розповів про самопочуття Олега Блохіна і перші плоди роботи тренера в клубі:

- Наразі Олег Блохін, слава Богу, почувається добре. Лікарі кажуть, що динаміка його одужання позитивна. Якщо так піде й далі, то до кінця тижня наш тренер буде вже вдома. А до матчу з "Металістом" він уже зможе консультувати команду. Наголошу - консультувати, але не тренувати. А вже до домашньої гри з "Порту", сподіваюся, Олег Володимирович буде на ногах.

Ніхто не збирається ризикувати. Ми дуже вдячні вітчизняним медикам, які на "відмінно" впоралися зі своїми обов'язками. Зробили все як треба. Здоров'я важливіше за будь-який футбол. Олег Блохін стільки віддав своїй улюбленій справі, стільки всього пережив, що це не минуло безслідно. Добре, що лікарі вчасно відреагували, що все правильно зробили. Повірте, коли все це сталося, ніхто не думав про те, що наставник може повернутися до своєї роботи. Ми переживали винятково про його здоров'я. А тепер оптимістично дивимося в майбутнє.

Ми з ним матч із "Дніпром" навіть не обговорювали. Йому все в м'якій формі доповів Олексій Михайличенко. Думаю, результат дніпропетровського матчу він сприйняв нормально. З розумінням того, що команда в перебудовному режимі. Колектив перебуває в пошуку своєї гри, яку новий тренерський штаб бачить зовсім по-іншому, ніж попередній. Ось і вся причина. І коли вже ми пішли на такі кардинальні зміни, потрібно почекати.

Чудес не буває. Представляючи Блохіна, я говорив, що якщо "Динамо" відразу заграє так, як хочуть уболівальники, то ми запросили не просто тренера, а чарівника. Хоча фрагментарно ми вже бачили новий колектив в останньому матчі Ліги чемпіонів. Тиск на ворота суперника з перших хвилин, позамежний настрій, гра через фланги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram