>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Розанов: "Можливо, позиція Суркіса наївна"

Своєю думкою про конфлікт Сьомін - Суркіс поділився російський коментатор.

Розанов: "Можливо, позиція Суркіса наївна"
Фото: tsn.ua

Телекоментатор каналу "Футбол" Юрій Розанов поділився своєю думкою про ситуацію, що виникла між Юрієм Сьоміним і Ігорем Суркісом, яку мають от-от владнати.

- Думаю, "Динамо" заплатить. Інша річ, що суто по-людськи я в протистоянні "Суркіс - Сьомін" (я доволі добре знайомий і з одним, і з другим, смію сподіватися, маю доволі добрі стосунки і з тим, і з іншим) - я на боці Ігоря Михайловича. Суто по-людськи.

Це не система координат "маєш рацію - не маєш рації". Думаю, "на папері" цього разу має рацію власне Сьомін. Просто наскільки я знаю, коли Юрій Палич ішов з "Динамо" в "Локо" вперше, саме в НЬОГО могли вимагати компенсацію. Ясна річ, зараз Палич може сказати, мовляв, "це було тоді", або взагалі вдати, що нічого тоді не було.

Але (нехай це і "понятійно") - по-людськи тоді Суркіс (як мені здається) - вчинив красиво. По-чоловічому вчинив. Просто взяв і відпустив. І його "нерви" зараз пов'язані з тим, що він чекав на щось таке від Палича. І не дочекався. Можливо, його позиція наївна. Вона заледве чи здобуде підтримку в суді (якщо до нього дійде). Але вона мені якось "тепліша". Можливо, був би я на місці Суркіса - сам міг утрапити в схожу ситуацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram