>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дамір: "Здивований висловлюваннями Русола"

Адміністратор "Шахтаря" за допомогою відео спростував звинувачення Русола і Суркіса.

Дамір: "Здивований висловлюваннями Русола"
Фото: footballfan.net.ua

Головний адміністратор "Шахтаря" Дамір Зіннатулін в ефірі програми "Великий футбол" прокоментував висловлювання спортивного директора "Дніпра" Андрія Русола. Нагадаємо, Русол звинуватив Зіннатуліна у тиску на суддів в перерві матчу "Дніпро" - "Шахтар":

- Ось дивіться, я йду з гравцями "Дніпра". Крім мене і гравців "Дніпра" тут нікого немає. Напевно, проходить трохи більше, ніж хвилина. Йдуть арбітри в оточенні міліції. Поруч з ними Ян Лаштувка, щось їм говорить. Ви прекрасно бачите, що в перерві Андрій (Русол) стоїть один, нікого поруч з ним немає. Стоять два охоронці, які охороняють суддів. Ми з Любошем Міхелом йдемо назустріч, підходимо до Андрія, обмінялися фразами про матч. Арбітр Арановський підійшов до мене і попросив заспокоїти тренера з фізпідготовки. Потім він повернувся і сказав: "Заспокойте, це дуже важливо".

Скажу чесно, я був дуже здивований висловлюванням Андрія Русола, тому що це неправда. Нехай це залишиться на його совісті. Я думаю, що це не його слова, а хтось йому щось сказав. І за цим хтось стоїть. Нічого цього близько не було і не могло бути. І не Ігорю Михайловичу судити з його небездоганною футбольною репутацією".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram