>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Леоненко: "Швидше б вичистити "сьомінщіну"

Перемога над балканськими одноклубниками запалила в очах "динамівських" симпатиків вогонь оптимізму.

Леоненко: "Швидше б вичистити "сьомінщіну"
Фото: http://donbass.ua

Один з головних критиків Юрія Сьоміна Віктор Леоненко вважає, що прогрес "Динамо" очевидний, хоч Олег Блохін і прийняв киян лише тиждень тому.

- Показовий матч із загребським "Динамо". Ми побачили звичний "динамівський" стиль, класичний для столичного клубу потужний пресинг на старті і швидкий гол. Ось так потрібно грати!

Ще один момент: із запасу повернулися Олег Гусєв і Огнен Вукоєвич. І як повернулися! Тут укотре можна лише поцікавитися: чому Юрій Сьомін маринував їх у резерві?..

На жаль, у цьому ж поєдинку ми побачили і "сьомінщину": забезпечивши гандикап у пару м'ячів, команда "сіла", пішла назад, зупинилася. Видно, що команда не в формі. Дивно, чому, адже вже жовтень... Хоча якщо враховувати, що Юрій Сьомін давав гравцям по два-три вихідні (не пам'ятаю такого, коли грав сам - це нонсенс!), дивуватися тут нічого. Форму так не набереш.

Хлопці розповідають, що на тренуваннях вони мерзли - навіть не пітніли до пуття. Такі були тренування, такий був режим. Залишається побажати Олегу Володимировичу швидше вичистити з команди цю "сьомінщину", - підсумував Леоненко в інтерв'ю виданню "Наш Век".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram