>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шумахер: "Мої батарейки знаходяться в червоній зоні"

Видатний Шумі йде з Формули-1.

Шумахер: "Мої батарейки знаходяться в червоній зоні"
Фото: EPA/UPG

Семиразовий чемпіон Міхаель Шумахер оголосив про те, що після нинішнього сезону завершить кар'єру в "Формулі-1", повідомляє Autosport.

"Я вирішив завершити кар'єру наприкінці року, хоча досі можу і здатний боротися з кращими гонщиками "Формули-1". Однак у певну мить потрібно прощатися, і я зроблю це наприкінці сезону.

В останній місяць я не був упевнений, чи є у мене необхідна мотивація та енергія, щоб продовжувати виступати далі. Не в моєму стилі робити щось, якщо не впевнений на 100% у тому, що мені це потрібно. Після цього рішення я звільнився від цих сумнівів. У результаті я не задовольнив свої амбіції перемагати і отримувати задоволення від пілотажу, які, звичайно, викликані моєю тягою до суперництва.

2006 року я говорив, що мої батарейки повністю розряджені, зараз же вони перебувають у червоній зоні. Не знаю, чи настав час їх перезарядити, але я з нетерпінням чекаю, коли стану вільний. У мене немає жодних образ. У певному сенсі ми багато чого досягли.

Зараз я робитиму те саме, що робив вперше, коли завершував кар'єру - закінчу чемпіонат, коли на 100% сконцентрований на своїй роботі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram