>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін, уперше вигравши в ЛЧ, не дочекався похвали від журналістів

Для вдалого дебюту в Лізі чемпіонів Олегові Блохіну випав правильний суперник - "динамівці" із Загреба, які не хапають зірок з неба.

Блохін, уперше вигравши в ЛЧ, не дочекався похвали від журналістів
Фото: ua-sports.net

Олег Володимирович, поліпшивши власну статистику, ще більше зіпсував її супернику - "Динамо" із Загреба зазнало 8-ї поспіль поразки в ЛЧ. Блохін же був задоволений своєю командою.

"Думаю, що матч ми почали дуже добре, забили швидкий гол, але минув якийсь час, і хлопці, мабуть, злякалися рахунку на табло і тієї гри, яку ми показували в перші 20 хвилин поєдинку. У підсумку ми дозволили загребському "Динамо" отримати якусь ініціативу в середині поля - хлопці не могли розібратися, хто кого накриває, хоча перед грою ми їм це розповідали. Мабуть, гравці забували, що відбувається.

У другому таймі ми перебудувалися, оскільки вели з рахунком 2:0. Випустили ще одного "опорника", щоб накривати середину поля, але в деяких моментах мені не подобалося, що команда відходила і сідала дуже глибоко. Утім, навіть при цьому, вважаю, що ми повинні були забивати ще два-три м'ячі й закінчити цю гру зі значнішим результатом. Чому? Тому що, крім якихось напівмоментів, ми практично нічого не дозволили супернику створити біля наших воріт", - сказав, як відрізав, Блохін.

Мабуть, рішучий настрій тренера так передався журналістам, що жодного питання керманичу "Динамо" від них так і не пролунало, повідомляє  dynamo.kiev.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram