>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чачич: "Нас улаштує нічия"

Коуч загребського "Динамо" обіцяє дати бій господарям.

Чачич: "Нас улаштує нічия"
Фото: dinamoacademy.com

Головний тренер "Динамо" (Загреб) Анте Чачич у хмарах не витає і визнає, що фаворит сьогоднішнього протистояння - підопічні Блохіна:

- На жаль, до другого туру наша команда підійшла із круглим нулем у графі "очки". Розумію, що, володіючи висококласними футболістами і досвідченим тренером, київське "Динамо" розраховує перемогти. Але можу вас запевнити, що і ми приїхали не для того, щоб залишатися статистами. Постараємося зробити все для досягнення необхідного результату.

Мінусом для киян вважаю тягар відповідальності за результат. Він великий і, напевно, тисне на футболістів. Щодо нашої команди, то зустріч із "Порту" показала: нам до снаги протистояти суперникам, які переважають нас у класі. У тій зустрічі ми показали гарний футбол, і, думаю, що нам усе вдасться на "Олімпійському".

Слава Богу, наш лазарет порожній, що є величезним щастям для кожного тренера. Усі в доброму фізичному і психологічному стані.

Леко? Звичайно, мені шкода кожного, хто якоїсь миті перестає бути частиною колективу. Але такий процес природного добору - на місце досвідчених футболістів приходять молоді й енергійні. Вважаю, що це нормально.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram