>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Член виконкому ФФУ: "Крок Блохіна сприймається як спроба поліпшити своє матеріальне становище"

Головного тренера збірної України і "Динамо" звинувачують у некоректній поведінці та меркантильності.

Член виконкому ФФУ: "Крок Блохіна сприймається як спроба поліпшити своє матеріальне становище"
Фото: www.ffu.org.ua

Член виконкому ФФУ Віталій Пилипенко не приховує, що рішення Блохіна стало для нього шоком:

- Вчинок Олега Володимировича Блохіна можна охарактеризувати як некоректний. Вважав і вважаю, що призначення Блохіна було правильним кроком. Інша річ, що крок той обернувся такою ось оказією. Не сумніваюся, що Олег Володимирович отримав би все, що прописано в угоді. І навіть більше. До того ж, як мені відомо, асистенти Блохіна нещодавно пролонгували свої угоди на кращих умовах. Що ще потрібно? Стартували вдало, колектив вимальовується бойовий, із жагою до перемог. Здавалося б, працюй, вирішуй завдання, всі умови створено, довіра є і в суспільстві, і в керівництві ФФУ, і в керівництві країни. І тут ніби обухом по голові, поставив ультиматум своїм роботодавцям.

Блохін мав на руках чинну угоду, що передбачає не тільки якісь права, а й обов'язки. У зв'язку із цим його вчинок схожий радше на втечу, ніж на здійснення мрії всього життя. Вибачте, але такий крок Блохіна сприймається як спроба поліпшення свого матеріального становища. Щось на кшталт того, що своя сорочка ближча до тіла. Ось і все. Переконаний, що будь-яку ситуацію можна вирішити із зиском для обох сторін. У нашому ж випадку рішення приймалося на користь лише однієї.

Цікава й позиція "Динамо". Раніше, мовляв, не могли запросити, бо був би конфлікт інтересів. А тепер що, його немає, цього конфлікту? Виявляється, раніше не можна було підставляти президента ФФУ, а зараз будь ласка? Раніше говорили, що збірна - це головний пріоритет, а чому ж зараз акценти змінилися? Нехай на мене не ображаються керівники "динамівського" клубу, однак їхній вчинок - це ляпас усій футбольній громадськості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram