>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо: я ненавиджу своє публічне життя

"Особливий" хотів би стати невпізнаваним.

Моуріньо: я ненавиджу своє публічне життя
Фото: EPA/UPG

"Якби я мав змогу бути тренером, який здатен після матчів ставати нікому невідомою людиною, я скористався б нею. Я ненавиджу своє публічне життя. Я жалкую, що не можу бути нормальним батьком своїх дітей. Я приходжу на матч діточок, і мені доводиться роздавати автографи, фотографуватися, багато людей починають мене ображати... Вони ображають навіть мого сина, коли він забиває гол. А йому лише 12 років. Я радо погодився б на життя звичайної людини", - сказав Моуріньо.

Португальський фахівець раніше заявляв, що після закінчення свого контракту з "королівським клубом" має намір повернутися в Англію і продовжити свою кар'єру саме там. У зв'язку із цим Моуріньо сподівається, що коли це відбудеться, головний тренер "Манчестера Юнайтед" сер Алекс Фергюсон усе ще буде біля керма "червоних дияволів".

"Коли я повернуся до Англії тренувати, сподіваюся, він ще буде працювати - це ідеальний сценарій. Я думаю, що футбол багато що втратить, коли Фергюсон завершить кар'єру. Для мене він справжній бос. Я його так називаю, тому що він бос для всіх тренерів", - розповів Моуріньо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram