>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Менеджер Повєткіна: "Команда Кличка шукає якісь виправдання. Але ж ми не ідіоти"

Промоутер російського боксера наполягає, що Володимир Кличко зобов'язаний зустрітися з його підопічним.

Менеджер Повєткіна: "Команда Кличка шукає якісь виправдання. Але ж ми не ідіоти"
Фото: tsn.ua

Калле Зауерланд, промоутер чемпіона WBA в суперважкій вазі Олександра Повєткіна, наполягає на проведенні з абсолютним чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком обов'язкового захисту до 27 лютого наступного року. Цю дату раніше встановила Всесвітня боксерська асоціація. Однак менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що цей бій 27 лютого не відбудеться.

"WBA надала нам 24-місячний термін з моменту проведення бою з Девідом Хеєм, тобто до липня 2013 року нічого не буде. Ми нікому не дозволимо чинити на нас тиск і до чогось нас примушувати. Статус Володимира такий значний, що ніяка федерація не зможе нам щось приписувати".

Але Калле Зауерланд дотримується протилежної точки зору:

"Менеджменту Кличка добре відомо про крайній термін проведення обов'язкового захисту. За такого розкладу вони могли провести виключно об'єднувальний поєдинок проти Девіда Хея. Мені взагалі не зрозуміло, в чому проблема. Після бою з Томпсоном їх команда скаржилася на відсутність гідних суперників. У результаті вони вибрали поляка, широко невідомого навіть у власній країні, який ніколи не зустрічався з бійцями з першої п'ятірки. Вони віддають перевагу йому, а не реальному супернику, олімпійському чемпіону і чемпіону світу, бій з яким міг би стати реальним випробуванням. Вони вже шукають виправдання. Навіть великі Алі, Леннокс Льюїс та Майк Тайсон своєчасно проводили обов'язкові захисти. У Кличка не виникало труднощів з цим проти Тоні Томпсона, хоча вони знали, що вся ця затія - кепський анекдот. Але з виходом проти Повєткіна у них раптово з'явилися проблеми. Але ж і ЗМІ, і вболівальники - не ідіоти. Втім, як і ми ..."

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram