>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Ювентус" - найкраща команда в групі "

Досвідчений Містер хвалить "Стару Синьйору" і побоюється Пірло

Луческу: "Ювентус" - найкраща команда в групі "
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні поєдинку Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" поспілкувався з журналістами під час традиційної прес-конференції.

- "Ювентус" - найкраща команда в групі, на мою думку. Але це складна група, в якій зібрано дуже сильні команди. Однак це лише другий тур. Тож висновки робити зарано. Я дивився попередні матчі туринської команди в серії А. "Ювентусу" дуже складно було з "Фіорентиною", яка могла перемогти в цьому матчі. Але "Ювентус" показав, яким він є - велика команда. А "Рома" дала туринцям робити все, що вони хотіли.

"Ювентус" сильний як команда. Але якщо потрібно когось виокремити, то назву Бонуччі, Пірло і Вученича. Але для мене, природно, номер один - Пірло. Андреа дебютував у 15,5 року в "Брешії", яку я тоді тренував. Тоді я хотів показати, який він талановитий і якою може бути його кар'єра. І, дійсно, він здорово прогресував і своєю грою в останні роки заслуговує "Золотий м'яч". Щодо завтрашнього матчу, то зараз у "Ювентуса" відмінно організована команда, яку з усіх ракурсів можна назвати однією з найсильніших у Європі. Ми вивчили сильні та слабкі сторони один одного. Тож цей матч буде складним для обох команд.

Наша тактика змінюватися не буде. Розумію, що тут довго чекали на Лігу чемпіонів і тому гра буде дуже складною. "Ювентус" сам по собі дуже сильна команда, а вболівальники будуть її гаряче підтримувати, але ми не повинні через це змінювати тактику.

Мхітарян? Я побачив його років п'ять-шість тому. Це швидкий результативний гравець, який може грати на будь-якій позиції. Але "Шахтар" має й інших кваліфікованих гравців. У нас молода команда, в якій чимало 22-23-річних футболістів. Багато хто з них виріс із "Шахтарем" за останні п'ять років. Такі, як Вілліан, Луїс Адріано... Але, незважаючи на молодість, це і досвідчена команда, пограла в європейських турнірах. Сподіваюся, що вийде гарний матч, в якому не буде таких проблем, які були рік тому в Порту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram