>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Названо російські міста-господарів ЧС-2018

Без свята футболу залишилися Краснодар і Ярославль.

Названо російські міста-господарів ЧС-2018

У суботу ввечері відбулася урочиста церемонія оголошення міст-організаторів Чемпіонату світу з футболу, який пройде в Росії 2018 року.

Ігри світової першості прийматимуть Москва (стадіони "Лужники" і "Спартак"), Санкт-Петербург, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Сочі, Казань, Калінінград, Волгоград, Нижній Новгород і Єкатеринбург.

Без свята футболу залишилися Краснодар і Ярославль, а також і стадіон ФК "Динамо", який споруджують у Москві.

Право провести ЧС-2018 Росія отримала в грудні 2010 року, і спочатку в її заявку входили 13 міст: Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Ярославль, Нижній Новгород, Казань, Самара, Саранськ, Волгоград, Ростов-на-Дону, Сочі, Краснодар і Єкатеринбург. У Москві на право проведення ігор ЧС-2018 претендували три стадіони: велика спортивна арена "Лужники", де має пройти фінал першості, арени "Спартака" та "Динамо", які ще будують.

За два дні до оголошення результатів стало відомо, що ФІФА свій вибір зробила і матчі ЧС-2018 пройдуть на 12 стадіонах 11 російських міст. До суботньої церемонії панувала інтрига - хто стане зайвим. Весь цей час не вщухали спекуляції в пресі, і найчастіше серед невдах називали Саранськ, Ярославль і Краснодар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram