>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер "Дніпра": "Шахтарю" допомагали судді"

Наставник "Дніпра" після матчу поскаржився на обставини.

Тренер "Дніпра": "Шахтарю" допомагали судді"
Фото: prosport-ru.tsn.ua

Хуанде Рамос впевнений, що така поразка піде його команді на користь:

- Красивий матч. Грали дві команди, які знаходяться вгорі турнірної таблиці. Був матч за перше місце. Обидва суперники хотіли виграти. Дуже складно обіграти "Шахтар", особливо на його полі, особливо в світлі обставин, які були проти нас. Ми вийшли вперед, повністю контролювали перебіг матчу, але потім "Шахтар" швидко зрівняв рахунок в досить сумнівному моменті. У другому таймі два пенальті було призначено у наші ворота. У нас видалили людину - ми залишилися в чисельній меншості. Було дуже складно утримувати темп господарів, граючи в меншості. Ну а потім все інше на полі ви бачили самі. Все побачене вами говорить саме за себе.

Я не задоволений суддівством. Гол у відповідь Мхітаряна, як мені кажуть, було забито поза грою. Я думаю, що абсолютно несправедливим було видалення Чеберячка. Та й розподіл карток був абсолютно несправедливим, нерівним  щодо кожної з команд.

Нормальний арбітраж? Якщо ми виключаємо неправильно зарахований гол, якщо догравали матч не в чисельній меншості і розподіл карток інший... і суддівство неупереджене. Проти "Шахтаря" грати само по собі непросто - це класна команда. Давайте все ще приправимо іншими обставинами. Що мене дивує - з ваших слів випливає, мовляв арбітраж тут нормальний. Тут буденна ситуація, коли свистять щодо команди суперника? До команди, яка приїхала сюди грати! Хіба це нормально? Виходить, що всі команди, які приїжджають сюди, повинні також боротися і проти цього чинника? Я вважаю що "Шахтар" - сама по собі гарна команда і не потрібно їй ніякої допомоги ззовні. Але сьогодні ця допомога була.

Сьогоднішня поразка має піти нам на користь і зробити ще сильнішими. Сьогодні ми провели чудовий матч. Зіграли на рівних із "Шахтарем". У матчі, в якому обставини були проти нас. Така гра повинна нас ще більше зміцнити психологічно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram