>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кляйнерт вирішила продовжити кар'єру

Німецька спортсменка залишається у великому спорті.

Кляйнерт вирішила продовжити кар'єру
Фото: flyfolder.ru

Титулована спортсменка зі штовхання ядра Надін Кляйнерт вирішила ще на рік залишитися в спорті. Спочатку чинна чемпіонка Європи вирішила завершити кар'єру після Олімпійських ігор у Лондоні, але її поганий виступ там спонукав німкеню передумати. У Гельсінкі 36-річна мешканка Магдебурга перемогла з результатом 19.18, а на Олімпіаді не пройшла кваліфікацію, посівши 13-е місце - 18.36.

- Мій внутрішній голос каже мені, що після провалу на Олімпіаді я не можу просто так піти. Я не хочу залишити спорт без церемонії нагородження. Крім того, багато моїх суперниць вважають, що я здатна показувати високі результати. І дівчата з нашої збірної говорять мені: "Не йди, ти нам ще потрібна", - розповіла Кляйнерт.

У колекції Кляйнерт є срібло Олімпіади в Афінах, а також три срібні нагороди чемпіонатів світу. Перемога на чемпіонаті Європи в Гельсінкі - єдине золото Надін на великих міжнародних турнірах. У Німеччині Кляйнерт 14 разів була чемпіонкою країни. Її кращий результат минулого сезону - 19.67 - дев'ятий у світі, а особистий рекорд (20.20) німкеня встановила на домашньому чемпіонаті світу в Берліні, де завоювала срібло.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram