>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ХК "Донбас": справи пішли вгору

У трьох виїзних матчах хокеїсти "Донбасу" набрали чотири очки.

ХК "Донбас": справи пішли вгору
Фото: hcdonbass.com

ХК "Донбас" здобув третю перемогу в регулярній першості КХЛ. Набрані в Нижньому Новгороді два очки дозволили підопічним Юліуса Шуплера піднятися з останнього місця в турнірній таблиці конференції.

У грі з "Торпедо" донеччани були близькими до перемоги в основний час, але пропустили третю шайбу за півтори хвилини до кінця зустрічі. Ерсберг не виручив команду після діагонального кидка Нільссона від синьої лінії. Цю шайбу випадковою ніяк не назвеш - в останньому періоді домінували саме господарі, накрутивши темп. Тернберг, Щасливий і Варнаков неодноразово загрожували воротам гостей, але Ерсберг був надійним аж до 58-ї хвилини.

А ось у перших двох періодах ініціатива була за донеччанами, які перевершували господарів у швидкості. У першому відрізку гри відкрив свій персональний лік шайбам американець Понікаровський. Олексій вразив ближню дев'ятку воріт Коваля.

У другому періоді почалися гойдалки. На шайби Щасливого і Євсеєнкова в більшості гості відповіли влучними ударами Дадонова і Подхорадські.

У серії ж булітів доля посміхнулася "Донбасу".

"Торпедо" - "Донбас" - 3:4 Б (0:1, 2:2, 1:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 0:1. Понікаровський (Терещенко, Кашпар) - 18:44, 1:1. Щасливий (Варламов) - 23:49-біл., 1:2. Дадонов - 32:05, 1:3. Подхрадські (Кіїскінен) - 35:37-біл., 2:3. Євсеєнко (Макаров) - 38:06-біл., 3:3. Нільссон - 58:31

Серія післяматчевих кидків: Недорост - гол, Чернов - не влучив, Федотенко - воротар, Тернберг - воротар, Бабчук - воротар, Варнаков - воротар

"Торпедо" (Нижній Новгород): Коваль. Хіетанен-Маленьких, Чернов-Макаров-Тернберг, Варламов Є.-Коусо, Нільссон-Щасливий-Варнаков, Васильєв-Євсеєнко, Зайнуллін-Потапов-Угаров, Валуйський-Потапов-Кіцин.

"Донбас": Ерсберг. Обшут-Бабчук, Кашпар-Федотенко-Понікаровський, Бартуліс-Терещенко, Квітченко-Недорост-Дадонов, Подхрадські-Пуйстола, Туппурайнен-Віртанен-Кіїскінен, Сільницький-Матоушек, Кочетков-Белухін-Варламов.

КХЛ ТВ

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram