>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алмейда: "Після крапельниці я мало не долітав до стелі"

В Італії назріває ще один скандал?

Алмейда: "Після крапельниці я мало не долітав до стелі"
Фото: EPA/UPG

Колишній півзахисник збірної Аргентини і "Парми", а нині головний тренер "Рівер Плейта" Матіас Алмейда в своїй автобіографії "Життя і душа" розповів про застосування допінгу і договірні матчі в Італії:

"У "Пармі" нам ставили крапельниці до гри. Лікарі говорили, що це суміш вітамінів. Але, знаєте, перед виходом на поле після цієї процедури я міг стрибнути так високо, що ледь не долітав до стелі.

У футболістів не заведено ставити зайві питання. Але в наступні роки траплялися випадки, коли гравці вмирали через проблеми з серцем і від багатьох інших речей. Думаю, це було наслідком цих процедур і тих препаратів, які нам давали.

Наприкінці сезону-2000/01 деякі мої партнери говорили, що гравці "Роми" пропонували, щоб ми їм програли. Особисто я відмовився, начебто більшість хлопців висловилися так само. Але на полі я побачив, що деякі з них працюють не так, як зазвичай. Зрештою, я попросив заміну і пішов у роздягальню ("Рома" виграла той матч з рахунком 3:1 і завоювала титул, випередивши "Ювентус"). Гроші? Я не знаю, чим там все закінчилося", - наводить уривки з книги La Gazzetta dello Sport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram