>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Берлусконі кличе Гвардіолу

Чутки про можливий прихід Хосепа Гвардіоли в "Мілан" несподівано набули правдивих обрисів.

Берлусконі кличе Гвардіолу
Фото: sportlive.kz

Як повідомляє авторитетне італійське видання La Repubblica, президент міланського гранда Сильвіо Берлусконі серйозно розмірковує про запрошенням до клубу, крім Гвардіоли, його давнього друга Роберто Баджо, на відкуп якому віддадуть увесь молодіжний сектор "россо-нері".

Минулого літа "Божественний Хвостик" саме отримав тренерську ліцензію категорії PRO, яка дозволяє тренувати будь-який європейський клуб або національну збірну. Італійські журналісти припускають, що в перспективі дует відомих у минулому футболістів може утворити грандіозний тренерський тандем у "Мілані".

Легендарний італійський фахівець Карло Маццоні, під керівництвом якого Баджо і Гвардіола виступали в складі "Брешії", вважає такий розвиток подій цілком імовірним. У коментарі Sussidiario.net патріарх тренерського цеху Апеннін зізнався, що Гвардіола серйозно розмірковує над варіантом продовження своєї кар'єри в "Мілані".

Іменитий іспанець уже встиг придбати власне житлом в районі озера Комо, що на півночі Італії. Найглибше озеро Європи розташоване лише за 70 кілометрів від Мілана, а його прибережна зона належить до найвищої категорії елітної нерухомості в Італії.

До того ж Гвардіола в особистій розмові з Маццоні дав зрозуміти, що прибув на Апенніни не тільки як турист, а й для того, щоб спробувати свої сили в серії А.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram