>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

WBC дає Чавесу шанс

Всесвітня боксерська рада (WBC) рекомендувала мексиканському боксерові Хуліо Сезару Чавес-молодшому, підозрюваному у вживанні марихуани, пройти лікування від наркотичної залежності

WBC дає Чавесу шанс
Фото: 1boxing.ru

Рада WBC ухвалила рішення оштрафувати боксера на 10 тисяч євро, які підуть у фонд дітей, хворих на рак. Мексиканця не буде дискваліфіковано і від боїв. Чавеса буде відсторонено лише на час медичної реабілітації, проходження якої має бути документально підтверджено.

"WBC вирішив не відстороняти Чавеса на невизначений термін, тому що це йому не допоможе. Відсторонення відповідатиме терміну реабілітації, який визначать лікарі. WBC не є судом або інстанцією, створеної для покарання своїх спортсменів. Ми віримо в них, і ми завжди будемо на їхньому боці. Зараз ми хочемо направити мексиканського боксера, який збився з шляху, але є кумиром для багатьох людей. Ми хочемо, щоб він вилікувався і став прикладом для молоді. WBC відчинить для нього свої двері знову для того, щоб він міг продовжити свою успішну кар'єру, в той момент, коли він буде готовий повернутися", - пояснив президент WBC Хосе Сулейман.

Поразка в бою з Мартінесом стала для сина шестиразового чемпіона світу Хуліо Сезара Чавеса першою в 49 боях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram