>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін: "Динамо" мусить стрепенутися

Новопризначений тренер "Динамо" Олег Блохін готовий працювати добу безперервно.

Блохін: "Динамо" мусить стрепенутися
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

- Минула ніч була практично безсонною, оскільки Ігор Суркіс зателефонував мені дуже пізно. Потрібно було все як слід обміркувати.

Також важливим моментом є серйозна відповідальність, адже я знаю, що таке "Динамо". Клуб - не збірна. Тут потрібно бути кожен день, а, можливо, навіть і цілодобово, безперервно, щоб повернути колишню славу.

Конкретику ми поки що не обговорювали. Попереду в "Динамо" складні матчі з "Зорею", "Дніпром" і "Металістом" у чемпіонаті, а також загребським "Динамо" в Лізі чемпіонів. Не виключено, що в першості країни може щось змінитися. Команда мусить стрепенутися. Не можемо ж ми весь час програвати з рахунком 1:4. Для київського "Динамо" це занадто.

Я розмовляв із президентом Федерації футболу України. Він увійшов у моє становище, за що йому вдячний. Але все ж керівництво національної збірної висловило бажання, щоб я провів як головний тренер іще два матчі відбору до чемпіонату світу-2014 - проти збірних Молдови та Чорногорії. Ми погодили це питання з президентом "Динамо". Він також пішов мені назустріч.

Проблем у спілкуванні з легіонерами "Динамо" не виникне - вони розумітимуть мене по губах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram