>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

НП у Росії: колишній чемпіон Європи побив поліцейського

Майстер спорту міжнародного класу з боксу був напідпитку.

НП у Росії: колишній чемпіон Європи побив поліцейського
Дмитрий Башкатов
Фото: sportivno.net

Дмитра Башкатова, майстра спорту міжнародного класу з боксу, колишнього чемпіона Європи затримано в Іркутській області після нападу на поліцейських.

Інцидент стався в селищі Чунському в ніч проти четверга, коли екіпаж ДІБДР патрулював околиці. "На одній з центральних вулиць районного центру увагу екіпажу привернула поведінка на дорозі водія автомобіля Toyota Camry. Він на великій швидкості нарізав круги по проїзній частині і в будь-який момент міг спровокувати аварію", - йдеться в повідомленні.

Щойно водій помітив світло проблискових маячків, то вирішив сховатися. Звільняючи собі шлях, порушник протаранив поліцейську "Ниву" і спробував втекти від переслідування, але зробити цього йому так і не вдалося - співробітники поліції блокували Toyota на залізничному переїзді.

Після цього інспектори ДІБДР вимагали пред'явити документи, проте у відповідь почули нецензурну лайку. Крім того, в якийсь момент чоловік накинувся на одного з поліцейських і кілька разів ударив, зазначає слідство.

Як з'ясувалося, за кермом машини перебував Дмитро Башкатов, який є майстром спорту міжнародного класу з боксу і свого часу був чемпіоном Європи. Поліцейські затримали його і доставили у відділ поліції для подальшого розгляду.

"Є всі підстави вважати, що він був у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні. Порушено кримінальну справу за статтею "Застосування насильства щодо співробітника поліції", колишньому чемпіонові може загрожувати тривалий термін ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram