>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Паралімпійська чемпіонка з США відшукала батьків у Росії

12-разова переможниця Паралімпійських ігор Джессіка Лонг родом з... Сибіру.

Біологічними батьками Лонг, при народженні названої Тетяною, виявилися Олег і Наталія Валтишеви, які живуть в селі Тинкобь (Іркутська обл.)

Майбутня громадянка США з'явилася на світ 29 лютого 1992 року в Іркутську.

"Всі нянечки, всі лікарі твердили в один голос: "Відмовся, відмовся від неї. Ти ще молода, навіщо тобі інвалід на руках", - розповіла "Комсомольській правді" біологічна мати Лонг., - Ми з Олегом були проти, але вагоме слово сказала свекруха: мовляв, тягнути інваліда вона не збирається. Так Таня залишилася в пологовому будинку, а ми повернулися в Тинкобь. Я думала про неї весь час, сподівалася умовити свекруху повернути дочку. А потім дізналася, що Танечку удочерили американці. А у нас народилася друга дочка Настя. За нею двійнята - хлопчик і дівчинка. І, як кажуть, є рок долі - Даша теж виявилася інвалідом".

Лонг, яка завжди мріяла відшукати своїх біологічних батьків, прокоментувала цю подію на своїй сторінці в Facebook:

"Зараз я знаю, що російські журналісти провели власні пошуки і знайшли мою маму, батька і взагалі всю сім'ю. Їх навіть запросили на ТБ-шоу. Це сталося так швидко! Я дуже рада майбутній зустрічі з моєї російської сім'єю, але зараз мені потрібно трохи часу. Я планувала поїхати в Росію наступного року ще до того, як дізналася про те, що моя родина знайдена. У мене ще є час, щоб все обдумати. Так багато емоцій! Спасибі всім за підтримку і молитви".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram