>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Карпати" стали народним клубом

Тепер уболівальники львівської команди зможуть впливати на життєдіяльність клубу.

"Карпати" стали народним клубом
Фото: Маріан Стрільців/LUFA

Почесний президент "Карпат" Петро Димінський на спеціальному заході передав повноваження з управління клубом уболівальникам біло-зелених, уклавши відповідний договір із громадською організацією "Завжди вірні".

Таким чином, "Карпати" стали першим футбольним клубом України, яким керуватимуть шанувальники. Сам Димінський виступив з офіційною заявою з цього приводу, повідомляє Сhampionat.com з посиланням на офіційний сайт ФК "Карпати":

"Основою філософії ФК "Карпати" є те, що саме вболівальники команди є найбільшою цінністю нашого клубу. Це не просто слова. Сьогодні ми зробили історичний крок, фактично передавши їм важелі управління клубом, можливість прийняття як глобальних стратегічних рішень, так і висунення поточних ініціатив. Відтепер кожен уболівальник "Карпат" зможе реально впливати на прийняття тих чи інших рішень. Стратегічною метою цієї реорганізації ФК "Карпати" є чітке розуміння того, що клуб не повинен залежати від приватних коштів засновників, а замість цього з часом отримати самостійну фінансову стабільність".

Передбачають, що кожен уболівальник зможе прийти в офіс "Карпат" і поділитися своїми ідеями про те, як зробити клуб кращим. Усі ініціативи буде розглянуто на загальних зборах клубу, обговорено, і в разі отримання більшості голосів - втілено в життя. Виконання цих рішень буде покладено на генерального директора "Карпат" Ігоря Дедишина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram