>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рамос: "Дуже хотілося б уникнути ейфорії"

Наставник "Дніпра" переграв маститого Адвоката.

Рамос: "Дуже хотілося б уникнути ейфорії"
Фото: 11na11.com

Після матчу Хуанде Рамос наголосив на прогресі в грі своєї команди:

"Ми домоглися перемоги і заробили три очки. Добилися важливої перемоги. Ми знали, що будемо протистояти серйозній команді, яка добре грає флангами. Прагнули скористатися своїми моментами і зробили це. Дуже важливими були настрій команди та її концентрація, які дозволили набрати три очки. Ми продемонстрували добру інтенсивну гру.

Хочу нагадати, що рік тому "Дніпро" було слабшим. Програвало "Зорі", "Кривбасу", "Волині". Тоді не було тієї сув'язі в діях, що є зараз. Сьогодні ми обіграли серйозного суперника, і на кону були важливі три очки. Але це лише один із шести матчів групового турніру. Дуже хотілося б уникнути тієї ейфорії, яка зараз панує. Потрібно розуміти, що нам належить ще також інтенсивно працювати, щоб продовжувати боротьбу в турнірі.

Талан? Я не звик говорити про свою роботу в контексті талану. "Дніпро" грало в ту гру, в яку йому слід було грати. Заслуга наших хлопців полягає в тому, що вони повністю виконали установку на матч. Ми не повинні були дозволити суперникові скористатися своїми шансами і реалізувати свої можливості".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram