>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мхітарян: "Легко з "Норшелландом" не буде нікому"

Герой поєдинку, автор двох забитих м'ячів у поєдинку з данським чемпіоном поділився рецептом успіху.

Мхітарян: "Легко з "Норшелландом" не буде нікому"
Фото: EPA/UPG

Після матчу Генріх прокоментував перебіг гри і похвалив суперника:

- Моя основна функція - грати під нападником, але Містер дає мені свободу, і я роблю все, щоб допомогти команді і в нападі, і в захисті. У другому гольовому моменті я хотів віддати передачу Девічу. Якби вона до нього дійшла, він міг би забити в порожні ворота. Але так вийшло, що я не дуже вдало віддав, і захисник "Нордшелланда" вибив м'яч прямо на мене, відтак я одним дотиком забив другий гол.

Почав забивати тому, що ми граємо в атакуючий футбол і партнери допомагають мені використовувати свої моменти. А я, своєю чергою, намагаюся розпоряджатися ними якомога холоднокровніше. Ти можеш мати лише один момент упродовж гри, не забити - і команда зазнає поразки. Тому я дуже стараюся використовувати кожен із них. Це футбол, і не можна реалізувати всі моменти. Так, у першому таймі в нас було декілька можливостей, якими не скористалися. Але головне, що забили гол у роздягальню, і в другому таймі картина змінилася. Вони відкрилися, почали більше атакувати, а в нас з'явилося багато простору для контратак.

"Норшелланд" здивував. Вони дуже добре виходили з оборони в атаку. Дуже дисциплінована команда. Хочу сказати, що нікому не буде з ними легко, тому що вони знають, як грати у футбол.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram