>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Радімов: "Ноги в іспанців виявилися трохи легшими"

Відомий російський півзахисник радить брати пітерцям приклад з "Малаги".

Радімов: "Ноги в іспанців виявилися трохи легшими"

Тренер молодіжної команди "Зеніту" Владислав Радімов підбив підсумки стартового матчу групового етапу Ліги чемпіонів між синьо-біло-блакитними і "Малагою":

"Я б не сказав, що "Малага" була швидшою. А ось ноги у іспанців виявилися трохи легше, ніж у зенітівців. Якщо говорити просто, то господарі були різкішими в багатьох епізодах. Це було чітко видно на прикладі Анюкова і Іско, який кілька разів обігравав на фланзі нашого захисника. А вже хто-хто, а Анюков практично ніколи не поступався у таких єдиноборствах! У Халка втрат було забагато, особливо у другому таймі, коли треба було відіграватися. Зрозуміло, що це пов'язано з відсутністю взаєморозуміння. З іншого боку, пробий Халк не в перекладину, а трохи нижче, всі відгукувалися б про нього в захоплених тонах.

А в цілому, "Малага" зіграла дуже гарний матч. У команді зібрані індивідуально сильні гравці, які вміють грати у швидкий комбінаційний футбол. Мені ця команда дуже сподобалася. До речі, подивіться: "Малага" продала в "Арсенал" фантастичного футболіста Касорла, але на його місці з'явилися інші, які грають не гірше, а то і краще.

Але ми вже говорили, що для "Зеніту" все можна виправити. Так, програли, до того ж крупно. Так, осад залишився, але в майбутнє треба дивитися з оптимізмом. Так, для такої команди, як "Зеніт", 0:5 в іграх з "Тереком" і не найзірковішою "Малагою" - це неприємно. Але іноді треба відступити на крок назад, щоб потім зробити два вперед".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram