>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Манчині: "Ми розчаровані ..."

Коуч "містян" не поспішає посипати голову попелом, висловлюючи задоволенням якістю гри своїх підопічних

Манчині: "Ми розчаровані ..."
Фото: www.sport-express.ua

Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчині вважає, що у поразці від "Реала" (2:3) команда винна сама:

"Наприкінці гри ми захищалися не так, як можемо, і припустилися кількох помилок. Для нас неприпустимо грати таким чином. Цю проблему ми повинні вирішити швидко, якщо дійсно хочемо на щось розраховувати.

Команда розташовувалася надто глибоко до своїх воріт. Це стало причиною наших проблем. У першому таймі "Реал" виглядав краще, але ми змогли додати після перерви.

Розчаровані, що за рахунку 2:1 за кілька хвилин ми примудрилися розгубити свою перевагу. Щоб пройти далі по сітці турніру, в таких ситуаціях команда повинна бути більш сконцентрованою.

Багато клубів можуть програти тут, це не сюрприз. Але ми поступилися в цьому матчі, який був у нас в руках. І це дуже засмучує. Але, якщо чесно, я був задоволений грою команди у другій 45-хвилинці.

Відсутність досвіду? Ми не можемо продовжувати говорити про досвід. У нас в команді зібрані гарні гравці. До того ж вони вже звикли проводити такі великі матчі, як цей.

У нас залишилося п'ять ігор. Нам важливо перемогти "Боруссію" у наступній грі. Легко не буде, тому щось це ще один топ-клуб. Команда повинна долати труднощі, тільки так ми зуміємо вийти в плей-офф.

Харт? Завдання воротаря - стояти у воротах і здійснювати сейви, а не розповідати як треба грати. Якщо хто і повинен критикувати команду, то це буду робити я, а не Харт. Тут я - суддя, а не він".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram