>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фішер: "Обрав "Донецьк", хоча мною цікавилися в Іспанії"

Американський центровий обіцяє швидкий атлетичний баскетбол у виконанні "Донецька".

Фішер: "Обрав "Донецьк", хоча мною цікавилися в Іспанії"
Д’Ор Фишер, архивное фото
Фото: novostey.com

У це міжсезоння БК "Донецьк" кардинально змінився. Прийшов новий тренер, прийшли нові гравці. Лідером такої команди повинен стати американський "центр" д'Ор Фішер, який має багатий досвід виступів у чемпіонатах Польщі, Німеччини, Бельгії, Ізраїлю й Іспанії.

- До підписання контракту з "Донецьком" я зовсім нічого не знав про Україну і місцевий чемпіонат. На той момент, як з'явився варіант з переїздом в "Донецьк", мною вже активно цікавилися деякі іспанські клуби. Однак після того, як я поспілкувався з новим тренером українського чемпіона і дізнався, що саме тут свою кар'єру продовжить мій дуже гарний друг Дорон Перкінс, з яким ми встигли пограти в різних клубах, плюс в команді вже був ще один дуже гарний гравець із США - Рамел Каррі, я вирішив, що перехід в "Донецьк" буде для мене правильним кроком.

Зараз намагаюся краще дізнатися про моїх нових партнерів по команді, свого нового тренера. Влада Йованович дуже уважно ставиться до деталей в грі, мені це імпонує. Я як і всі хлопці намагаємося відпрацювати з повною самовіддачею, адже інакше не можна. Ми щодня проводимо по два двогодинні тренування. Ми будемо намагатися грати в швидкий баскетбол. Я добре знаю Дорона Перкінса і знаю, яку гру він любить нав'язувати супернику. Це швидкий атлетичний баскетбол. Особисто я сподіваюся, що вболівальники побачать у цьому сезоні багато данків. Думаю, всі це люблять, і я - не виняток.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram